Si plores per haver perdut el sol, les llàgrimes no et deixaran veure les estrelles (Tagore)

QUI SÓC?

Sóc una dona apassionada, curiosa, lluitadora, competitiva i cuidadora. M’interessen les persones, em preocupen els problemes que pateixen i m’encanta acompanyar-les en el seu retrobament intern i solucionar els desequilibris emocionals i vitals que tenen. Tinc la gran sort que la meva feina és la meva vocació, necessito viure en pau interior, equilibri i serenitat, aspectes que transmeto a les persones que formen part, d’una o altra manera, del meu camí anomenat vida.

Des de petita m’ha fascinat escoltar, entendre i comprendre el món, hi ha tantes coses per aprendre i descobrir … i només des d’aquesta vessant d’obertura mental i des d’aquest punt de vincle i unió amb l’entorn, es pot ajudar i donar suport de veritat a la persona que tens davant.

Últimes tècniques

Em considero experta en el treball que estic desenvolupant diàriament amb els meus pacients, estic formada en les últimes tècniques científiques existents. Em prenc la feina molt seriosament ja que no es pot jugar amb la salut i benestar de les persones.

Àmplia experiència

Tinc més de 20 anys d’experiència en assessorar, acompanyar i tractar a les persones, pel meu despatx han passat centenars de pacients, i sempre dic que una de les coses que em dóna més satisfacció és quan me’ls trobo pel carrer, anys després de donar-los l’alta terapèutica, i encara els brillen els ulls i em fan una forta abraçada d’agraïment.

Gran lliçó de vida


Són moments màgics, íntims, que em permeten seguir treballant amb moltes ganes i il·lusió. Tinc molt clar que sóc qui sóc actualment gràcies a cada un dels pacients que he acompanyat, ja que cada un d’ells m’ha ensenyat una gran lliçó de vida.